طراحي اپليکيشن در مشهد


Deep Link چه ميباشد ؟


کلاً ميشه بيان کرد هنگامي شما قصد داريد يک نرم افزار يگانه رو نسبت به يک Url حساس فرمائيد از Deep Link به کار گيري ميشه. شما در صورتي روي يک پيوند از تارنما ديجي محصول کليک فرماييد و يا اين که يک پيوند از Google Play و يا اين که کافه بازار ميبينيد که علاوه بر اينکه ميتونيد توي Url و باطن Browser پيوند رو گشوده نماييد ميتونيد از روش نرم افزار هم اون لينک و پيوند رو گشوده نماييد. براي اين مراد به تصوير ذيل توجه نماييد.


 


در تصوير ذيل ما يک پيوند از تارنما ديجي مال رو نمونه زديم و مي‌بينيد که هم ميشه با Browser گشوده کرد و هم ميشه با نرم افزار اين پيوند رو گشوده کرد


 


 


 


 


 


 


 


همونطور که مشخصه براي مفتوح کردن اين لينک و پيوند 2 شرايط تعيين داريم.


 


 


 


کاربردهاي Deep Link


به طور کلي ميتوان 3 وضعيت کلي رو براي Deep Link در حيث گرفت که به طور تحت است :


 


موقعي که يک ديالوگ گشوده گرديده و نرم افزار هايي  که مي‌توانند آن URI را هندل نمايند نشان داده مي شود.


دوم موقعي استفاده کننده يک برنامه را تحت عنوان preferred گزينش کرد‌ه باشد.


و وضعيت سوم نيز موقعي که تنها يک برنامه براي هندل کردن آن Uri وجود داشته باشد (نمونه بي آلايش آن مرورگر موبايل ميباشد که در حالتي‌که يکي‌از باشد از شما ديگر پرسيده نميشود با کدام گشوده شود.)


به عنوان مثال هم ميتونيد به‌اين لينک و پيوند مراجعه‌نماييد. در‌اين لينک و پيوند هم توضيحات جامعي راجع‌به مضمون‌ Deep Link در اندرويد بيان شده و هم يک نمونه عملي رو با زباني بسيار بي آلايش انجام داده براتون.


 


 


 


مقايسه اندرويد و زامارين


اينجانب سالها با هر 2 تکنولوژي يعني اندرويد و زامارين عمل کردم. توسعه و گسترش اپليکيشن با اندرويد استوديو در دست گرفتن بيشتري نسبت به زامارين داره. در اندرويد استوديو دست شما براي کدنويسي خيلي بازه زماني. يه محرمانه تفاوتهاي ديگه اي هم دارن که به ترتيب ميگم


 


اوليه اين که لهجه برنامه نويسي اندرويد استوديو java ميباشد. جاوا هم تکنولوژي گوگل ميباشد که مسلما توان بسيار بالايي داره.


دوم اينکه اخيرا لهجه kotlin هم طولاني تر گرديده که تجهيزات فوق العاده بالايي رو به برنامه نويس ميده و اندرويد استوديو براي اشخاصي که با گويش جاوا عمل کردند خيلي راحتر و بهتر ميباشد .


 کساني که از زامارين به کارگيري مي‌کنند يا اين که مي خوان نرم افزار هايي با زامارين بنويسن مي بايست به لهجه سي شارپ اشراف بالايي داشته باشند و کد نويسي سي شارپ به آساني جاوا وجود ندارد


 در اندرويد استوديو ما علاوه بر اينکه از گويش جاوا و کاتلين به کارگيري مي‌کنيم مي تونيم engine بازي خودمون رو با c++ هم بنويسيم. يعني قابليت و امکان فعاليت با گويش کارکشته c++ هم وجود داره.


در صورتيکه بخوام از مزاياي زامارين هم بگم زامارين خيلي سبکه براي کساني که سيستم بسيار کار کشته اي ندارند مي‌توانند از زامارين به کار گيري نمايند و همان گونه که اگه آزمايش کرده باشيد اندرويد استوديو يه خرده سنگين ميباشد.


و نکته بعد از آن که مي تونيم توي زامارين از جاوا نيز استعمال کنيم اما يه خرده به کار گيري از آن ايراد ميباشد.


البته براي هر کس تعدادي سال سي شارپ عمل نموده است و مي خواهد برنامه نويسي سمت گوشي را فعاليت نمايد سفارش اينجانب به کارگيري از اندرويد استوديو ميباشد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Angie اطناب جالب INVOKER فروش فلزیاب | 09100061386 فروشگاه آنلاین محصولات پوست و مو مدرسه نشاط خدماتی پیمانکاری سنگ مالون ماده گرگ در لباس پیشی